SEAT Leon

1.5 eTSI 150pk FR Launch Edition DSG7 Panoramadak NL-Auto NAP Clima Cruise Navi Camera 18"LMV

Bijzondere opties

  • Lederen stuurwiel
  • Dodehoek detector
  • Spraakbediening
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • Vervolgbotsing preventie
  • Cruise control adaptief
  • 18 inch lichtmetalen velgen, Performance
  • Volledig digitaal instrumentenpaneel
  • Navigatiesysteem full map
  • Glazen schuif/kanteldak
  • LED dagrijverlichting
  • Buitenspiegels met verlichting
  • Airco (automatisch)
  • hemelbekleding donker
  • Keyless start
  • mistlampen voor adaptief
  • Metaalkleur
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Dab
  • Airco separaat achter
  • Autonomous Emergency Braking
  • Extra getint glas
  • Verkeersbord detectie
  • Sportstoelen
  • Uitparkeer waarschuwing
  • LED koplampen
  • Rijstrooksensor met correctie
  • Panoramadak
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Technology Pack

Alles over deze personenauto

Over de SEAT Leon

Kilometerstand 90.693 km
Bouwjaar 2020
Kleur wit
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 11 september 2024
BTW/Marge marge
Kenteken J-858-LZ
Wegenbelasting € 171 tot € 193 per kwartaal

Accu snelladen: nee
Onderhoudsboekjes: Digitaal

Zeer mooie dealer onderhouden Leon 1.5eTSI 150pk DSG FR,
1e beurt op 13-09-2021 bij 30.025km
2e beurt op 23-07-2022 bij 60.798km
Huidige stand 90.693km
APK tot sept. 2024
2 Sleutels aanwezig

Hatchbacks zoals deze Seat Leon bieden het allemaal: een ruim interieur, fijne rijeigenschappen en comfortabel weggedrag. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze Seat horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Geef uw smartphone onderweg weer energie; zonder snoer, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard voorzien van Qi-technologie. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Seat niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt bovendien over adaptive cruise control. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop.

Deze Seat biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Seat voor een proefrit reserveren.

Van der Molen Auto's heeft occasions voor ieder budget. Alle occasions worden geleverd indien nodig met een nieuwe APK, zodat u veilig de weg op gaat. Wilt u meer zekerheid, dan kunt u kiezen voor ons full service afleverpakket, hiervoor rekenen wij € 895,00 en € 1.195,00 voor de premium merken*.
Dit pakket bestaat uit:
- 12 maanden Garantie**, max.15.000km
- Afleverbeurt
- Nieuwe APK
- Reinigen binnen- en buitenkant
- Distributie vervangen indien noodzakelijk
- Tenaamstelling voertuig

*premium merken zijn o.a.: Audi, BMW, Mini, Mercedes en Volvo
**voor bedrijfswagens 6 maanden Garantie, max. 10.000km

Kijk op www.vandermolenautos.nl voor nog meer foto's en ons totaal aanbod
U bent van harte welkom
Onze openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag 9.00 - 16.00 uur
zondag GESLOTEN

Technisch

Aantal versnellingen 7
Vermogen 150 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1498cc
Topsnelheid 221 km/h
Gewicht 1.261 kg
Trekgewicht 1.500 kg
Wielbasis 268 cm
Lengte 448 cm
Breedte 180 cm
Hoogte 146 cm

Opties

Interieur
Lederen stuurwiel Cruise control adaptief Airco (automatisch) Keyless start Airco separaat achter Sportstoelen Regensensor Elektrische ramen achter Stuur verstelbaar Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Binnenspiegel automatisch dimmend Elektrische ramen voor Voorstoelen verwarmd Armsteun voor Achterbank in delen neerklapbaar Sportstuur Lederen versnellingspook Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Armsteun achter Passagiersstoel in hoogte verstelbaar Stuurwiel verwarmd Lendesteunen (verstelbaar)
Veiligheid
Dodehoek detector Autonomous Emergency Braking Verkeersbord detectie Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) side voor Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) hoofd voor Achteruitrijcamera bots waarschuwing systeem Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag bestuurder Hill hold functie Airbag passagier Bandenspanningscontrolesysteem Anti Blokkeer Systeem Vermoeidheids herkenning Anti doorSlip Regeling Airbag(s) knie
Infotainment
Spraakbediening Navigatiesysteem full map Stuurwiel multifunctioneel Radio Multimedia-voorbereiding Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Exterieur
Lichtmetalen velgen 18" LED dagrijverlichting Buitenspiegels met verlichting mistlampen voor adaptief Metaalkleur Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Extra getint glas LED koplampen Panoramadak Parkeersensor voor Parkeersensor achter Elektrisch glazen schuif-/kanteldak Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Achterspoiler Grootlichtassistent LED achterlichten Keyless entry Parkeer assistent Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Dimlichten automatisch
Overige
Vervolgbotsing preventie 18 inch lichtmetalen velgen, Performance Volledig digitaal instrumentenpaneel Glazen schuif/kanteldak hemelbekleding donker Dab Uitparkeer waarschuwing Rijstrooksensor met correctie Apple Carplay/Android Auto Technology Pack LED mistlampen centrale airbag voor Connected services Draadloze telefoonlader
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (gemiddeld) 4.8 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 4.1 liter per 100km
CO2 uitstoot 109 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Heeft u een vraag?
Neem dan gerust contact met ons op
AFSPRAAK MAKEN 075 - 621 3333 06 - 249 15 807
NL
Totaal € 25.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Of lease vanaf € 514 per maand
Totaal € 25.950