Onderhoud en reparatie

In onze werkplaats komt uw auto als het ware even thuis. Ook als u hem elders heeft aangeschaft of als een leaseauto rijdt. Wij zijn breed georiënteerd en verdeeld onder onze technici hebben wij kennis van elk model in huis. Onze technici worden continue bijgeschoold zodat zij de beste zorg voor uw auto kunnen leveren.

Wij leren u en uw auto graag kennen

Naast uw auto, leren wij ook u graag kennen! Natuurlijk willen wij weten hoe u de koffie het liefste drinkt, maar belangrijker welke voorkeuren heeft u met betrekking tot het onderhoud en/of de reparatie van uw auto? Heeft u een voorkeur voor gerecyclede-, imitatie- of  originele onderdelen?

Vragen of direct een afspraak maken? Bel gerust 075 - 621 3333.

U weet altijd waar u aan toe bent

Uw voorkeuren en het te verwachten onderhoud en/of de reparatie bespreken wij vooraf met u. Ook de te verwachten kosten nemen wij hierin mee. Op basis van de het fabrieksvoorschrift maken wij een inschatting van de verwachtingen oftewel de prognose. Het is echter zo, dat het fabrieksvoorschrift gericht is op de gemiddelde gebruiksomstandigheden van de auto. Mochten wij tijdens het onderhoud en/of de reparatie tegen afwijkende omstandigheden aanlopen, dan nemen wij contact met u op. Aan de hand van onze bevindingen en uw eerder besproken voorkeuren geven wij u dan een passend.

Deze werkwijze passen wij altijd toe, of u nu komt voor een APK Keuring of een dieselroetmeting. Hieronder een kleine opsomming waarvoor u bij ons terecht kunt:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Schadeherstel
  • Bandenservice
  • Aircoservice

Door onze samenwerking met Profile mogen wij ook het onderhoud en/of de reparatie van de volgende leasemaatschappijen doen.

Schadeherstel

Het is altijd even schrikken als uw auto schadeherstel nodig heeft. Of het nou komt door een klein paaltje of door een aanrijden. Als u van de schrik bekomen bent helpen wij u met de schade afhandelingen aan uw auto. Wij staan dagelijks in contact met taxateurs en verzekeringsmaatschappijen om dit vervelende traject voor u zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Heeft u een vraag?
Neem dan gerust contact met ons op
075 - 621 3333 06 - 249 15 807