Over ons


vlnr: John van der Molen, Tom van Elk, Khalid Elkorchi, Roy van der Molen, Bo van Eerden, Adil Türkman, Halit Türkman en Lysenka van der Molen.

Ons familiebedrijf – Bijna 40 jaar bewogen historie.

Heeft u een vraag?
Neem dan gerust contact met ons op
075 - 621 3333 06 - 249 15 807

Hoe het allemaal begon

1968

Wij nemen u mee terug in de tijd, het jaar 1968. Toen Roy nog niet eens geboren was en John nog een kleine jongetje was. John groeide op in een grote ‘autofamilie’. De vader van John was gediplomeerd motordrijver in de scheepsvaart. Hij was verantwoordelijk voor het onderhoud van de grotere motorschepen. Je kunt wel stellen dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. In zijn vrije uurtjes sleutelde hij namelijk nog even verder. Zo moest je niet raar op kijken als er auto in onderdelen in de woonkamer stond of een motorblok buiten aan een boom hing. Waar vervolgens door de hele familie druk aan gesleuteld werd. In deze tijd had alleen de elite een auto dus je kunt je wel voorstellen hoe een spektakel dit was.

Autogenen

1983

Het was dan ook niet gek toen John van school kwam en in de auto’s ging werken. Begonnen in loondienst, maar als snel merkte hij op dat zijn gevoel voor auto’s iets unieks was. Aangemoedigd door zijn autofamilie, begon hij in 1983 voor zichzelf. Hij kocht een oude caravanstalling en bouwde deze met zijn familie om tot een volwaardig autobedrijf.

Roy die toen 5 jaar was, kwam zo vaak als hij kon op zijn trapauto naar de autogarage. Net als zijn vader groeide hij op tussen de auto’s. Zijn gevoel voor auto’s werd al vroeg opgemerkt. Als klein jongetje kon hij al horen of een motor goed liep of dat bijvoorbeeld de snaar vervangen moest worden. Het was dan ook al snel duidelijk, Roy heeft de auto-genen van zijn familie.

De droom

2001

Naast de auto-genen, had Roy ook de droom om net als zijn vader later in de auto’s te werken. Met deze wetenschap en de groeiende vraag naar auto’s durfde John nog groter te dromen. Hij deed het immers niet alleen voor zichzelf. “Hoe mooi zou een autogarage met showroom op een zichtlocatie zijn?” Auto’s verkocht je in die tijd doormiddel van mond-tot- mond reclame en nog niet via internet.

Toen er in 2001 een deel van een drukkerij aan de Provincialeweg, N246 te koop kwam, bedachten John zich geen moment. Mensen verklaarde hem voor gek maar samen met samen met zijn vrouw knoopte hij alle eindjes aan elkaar en kochten zij deze droomplek aan de Provincialeweg. De ervaring met het ombouwen van een bestaand pand tot een volwaardig autobedrijf, hadden ze tot slot al.

Profile

2016

Roy die eerst ervaring buiten de deur opdeed, is in 2005 bij zijn vader gaan werken. Ze bundelden hun krachten en bouwden het klanten bestand uit. Per 2016 zijn zij gaan samen werken met Profile, in verband met de opkomst van leaserijders was dit een goede zet. Profile heeft tot slot een grote familie aan leaserijders.

Het is tijd!

2020

Nu bijna 20 jaar verder is het tijd, tijd voor John om los te laten en de ruimte te geven aan Roy en zijn vrouw Bo! Bo die eveneens opgegroeid in een familiebedrijf dus van wanten weet.

Vandaag de dag

2021

Bij familie Van der Molen auto’s komt uw auto namelijk even thuis. Niet alleen als u de auto bij ons gekocht heeft maar ook als u hem elders heeft aangeschaft. Wij zijn namelijk breed georiënteerd en hebben kennis van elk model in huis omdat onze technici continue worden bijgeschoold.

Naast uw auto, leren wij ook u graag kennen. Mogen wij u net als ons bij uw voornaam noemen? Hoe drinkt u de koffie maar ook welke voorkeuren heeft u met betrekking tot het onderhoud van uw auto? Zo kan, het zijn dat u een voorkeur heeft voor gerecyclede-, imitatie- of originele onderdelen.

Wanneer komt u met uw auto op visite?